Знову побиття у саду Шевченка: поліція відкрила провадження

Фото: poltava.to

Увечері 4 вересня у саду Шевченка побили дівчину та хлопця. Поліція відкрила провадження.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Нацполіції області.

Повідомлення про подію надійшло до Шевченківського відділу поліції 4 вересня о 23:36.

“Правопорушники нанесли тілесні ушкодження потерпілим 18 та 20 років та втекли”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу (умисне легке тілесне ушкодження). Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 1 року виправних робіт. На даний час поліцією встановлюються усі обставини події та причетні до неї особи.

Іншої інформація поліція наразі не надає.

Користувач Facebook Anastasia Bril-Yuzupkina, яка представилася старшою сестрою потерпілої дівчини, написала, що молодшу сестру Діану та її хлопця Сергія, студентів НТУ “ХПІ”, побили в туалеті парку Шевченка четверо охоронців парку і двоє молодих людей в чорних футболках з написом “Харків’янин “.

Під час прогулянки в парку Діані стало зле, її почало нудити. “Ті, хто знають нашу сім’ю, в курсі що у неї серйозні проблеми зі здоров’ям і всяко буває”, – написала Анастасія. Діана та Сергій забігли в чоловічий туалет, оскільки в жіночому була велика черга. Діану почало нудити, Сергій тримав їй волосся, щоб вона їх не забруднила, і подавав серветки.

Побачивши парочку, що зачинились в кабінці, прибиральниця викликала охорону. В їхні двері почали стукати, Сергій відповів, що його дівчині погано і вони скоро вийдуть. Нападники вибили двері, двоє хлопців в чорних футболках з написом “Харків’янин” почали витягати Діану з кабінки за руки, один з них вдарив її коліном у живіт, потім кілька разів її вдарили по обличчю. Сергія повалили на підлогу і били ногами охоронці парку, потім вивели на вулицю та посадили на лавку поряд з ридаючою Діаною. Хтось викликав поліцію та швидку. До приїзду поліції хлопці в чорному зникли.

Як повідомляв  Харків Times, 27-річний чоловік заявив в поліцію про побиття його охоронцями Саду Шевченка ввечері 17 червня. Його доставили в лікарню з тілесними ушкодженнями. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

Охорону території саду Шевченка і ряду інших комунальних об’єктів здійснюють працівники охоронного агентства ТОВ “Антирейдер ГО “Ветеран”.